Alsico, een toonaangevende naam op het gebied van werkkleding, kondigt met trots zijn evolutie naar één wereldwijd merk aan, waarmee een belangrijke mijlpaal in zijn reis naar uitmuntendheid wordt gemarkeerd. De grote onthulling vond plaats op de A+A beurs in Düsseldorf en toont Alsico's toewijding aan innovatie en het zetten van nieuwe standaarden in de werkkledingindustrie.

De wereldwijde uitrol van alsico's nieuwe merk zal worden voortgezet met prominente verschijningen op de Advanced Engineering Show in Birmingham, gevolgd door Nursing Live in november. Deze strategische aanpak weerspiegelt alsico's toewijding aan het benaderen van diverse industrieën en het presenteren van de nieuwste innovatieve werkkledingoplossingen.

Op deze beurzen is het alsico team verheugd om deelnemers uit te nodigen om het volgende hoofdstuk van alsico te ontdekken en zich te verdiepen in de details van hun baanbrekende stretch technologie, ALSIFLEX®. Deze technologie betekent een sprong voorwaarts in comfort en prestaties en belichaamt alsico's ethos om innovatie naadloos te laten samengaan met functionaliteit op het gebied van werkkleding.

Alsico is verheugd om de release van haar nieuwe bedrijfsvideo aan te kondigen. De video geeft een visuele weergave en biedt een uniek inzicht in alsico's toewijding aan het creëren van uitzonderlijke werkkleding. Het benadrukt alsico's missie om nieuwe standaarden voor uitmuntendheid te stellen en versterkt de merkbelofte van "onze prestaties beschermen de uwe". Het laat ook alsico's toewijding aan kwaliteit en innovatie zien en benadrukt de reis naar uitmuntendheid.

"We vinden het geweldig om een duidelijke, consistente en krachtige boodschap aan ons team te presenteren en we staan nu te popelen om deze te delen met onze klanten", zegt Gauthier Siau, CEO van alsico. "Deze video vat onze toewijding aan uitmuntendheid samen en we nodigen iedereen uit om ons te vergezellen in dit spannende nieuwe hoofdstuk van alsico's journey."