Welkom op onze nieuwe website! Klanten die eerder bij ons geregistreerd waren, kunnen naar alsico collecties gaan om ons productgamma te bekijken.

Welkom bij Alsico Europe

bescherming voor de drager en de omgeving

Welkom op onze nieuwe website! Klanten die eerder bij ons geregistreerd waren, kunnen naar alsico collecties gaan om ons productgamma te bekijken.

de omgevingen die we bedienen

Onze Europese vestiging is gespecialiseerd in de creatie van kleding die de gebruiker en de omgeving om ons heen beschermt. Van hoogwaardige kleding voor cleanrooms tot vlamvertragende kleding en creatie van veiligheidskleding.

bescherming van de omgeving

Onze gespecialiseerde divisie voor cleanrooms heeft meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kleding om contaminatie tegen te gaan. We bieden de best mogelijke expertise om uw omgeving beter te beschermen.

bescherming van de drager

Met bijna een eeuw ervaring hebben we ons toegelegd op het creëren van de best beschermende kleding voor onze dragers. Bescherming is de kern van wie we zijn en alles wat we doen. Het zit in ons DNA en dat zal het altijd blijven.

alsico Europe is dé expert van de alsico Group op het gebied van cleanroom- en beschermende kleding

Van beschermende vlamvertragende kleding en kleding voor de voedselindustrie tot kleding voor kantoorbedienden, wij zijn gespecialiseerd in superieure stoftechnologie voor maximaal comfort, stretch en professionaliteit. Alsico is al bijna een eeuw Europees leider in de productie van werkkleding. Onze ervaring wordt weerspiegeld in de kwaliteit van onze kleding en de uitzonderlijke klantenservice die we bieden.

specialisten in high performance werkkleding voor de meest kritieke momenten op de werkvloer

onze klanten

We waarderen de partnerships die we aangaan met de allerbeste organisaties ter wereld. Dankzij onze reikwijdte kunnen we veiligheid en zekerheid bieden aan grootschalige bedrijven die uitstekende service en innovatieve oplossingen voor hun teams eisen.

Onze klanten

wasserijen

Levert aan de grootste wasserijen in heel Europa.

Onze klanten

distributeurs

Partnerships met de allerbeste distributeurs van werkkleding.

Onze klanten

direct

Uitstekende oplossingen voor grootschalige operators.

neem contact op met onze specialisten

Als u een eventuele samenwerking met alsico wil bespreken voor uw volgende werkkleding project, neem dan hier contact op met één van onze specialisten.

uw vertrouwde cleanroom- en clean area-leverancier

Met bijna een eeuw ervaring in de werkkledingindustrie bieden we oplossingen op maat voor alle sectoren.

Onze expertise is de creatie van kleding die de drager beschermt in de gezondheidszorg, die helpt bij de bestrijding van contaminatie, high-visibity , FR en arc flash kleding, antistatische kleding en kleding voor het leger en de politie.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat werknemers over de hele wereld dag in dag uit optimaal kunnen presteren.

Naast het hoge serviceniveau dat alsico biedt, produceren ze prachtige duurzame collecties die goed aansluiten bij onze toekomstvisie.

Het is fijn om samen te werken met de gepassioneerde professionals van alsico die echt aandacht hebben voor de klant en eindgebruiker.

People & Planet zijn erg belangrijk voor ons en hopelijk zullen we nog veel mooie projecten samen blijven doen. Team Bright Workwear kijkt daar erg naar uit!

Sales & Marketing Director Bright Workwear

een wereldwijd bedrijf met lokale mogelijkheden

Verzending van meer dan 18 miljoen kledingstukken per jaar

wereldwijde productie

met 21 fabrieken in 11 landen

8,000 werknemers

wereldwijd

320,000 artikelen

geproduceerd per week

Alsiflex - comfort stretch technology

het meesterschap van vorige generaties, de innovatie van moderne textieltechnologie

at alsico, we innovate to elevate.

We hebben de basis van kwaliteitswerkkleding in een groot aantal sectoren geperfectioneerd, maar daar houden we niet op.

We zijn zeer geïnteresseerd in het vinden van betere werkkledingoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van klimaatverandering, maar ook aan de eisen van verschillende werkomgevingen.

We investeren in nieuwe duurzame stretchtechnologie die niet alleen voor u zorgt, maar ook voor onze planeet.

We weten dat we als wereldwijd bedrijf verantwoordelijkheden hebben, dus nemen we meetbare, positieve acties op weg naar Net Zero+ en Living Wage+.

We zijn een wereldwijde groep met activiteiten over de hele wereld en we zijn ons zeer bewust van de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Daarom is aandacht voor het milieu een integraal onderdeel van ons bedrijf. De impact op het milieu tot een minimum beperken door afval te verminderen, duurzaamheid te vergroten en waar mogelijk te recyclen, maakt allemaal deel uit van de bedrijfscultuur. Dit is belangrijk en we vinden het gewoon logisch.

We implementeren veel tastbare en meetbare acties binnen onze groep om ervoor te zorgen dat we onze doelstelling halen om in 2040 Net Zero+ te zijn.

onze sterktes

Verzending van meer dan 18 miljoen kledingstukken per jaar

uitgebreid productassortiment

We bieden het juiste productportfolio per segment, tegen concurrerende prijzen.

snelle levering

We bieden marktconforme levertijden dankzij Quick Response-productie en SAP.

hoogwaardig management

We werken vanuit een hoogwaardig managementkader.

certificering en wetgeving

Kwaliteit houden we nauwlettend in de gaten en verbeteren we voortdurend.

duurzaamheid

We willen besparen op grondstoffen (via onze projecten in de circulaire economie).

internationaal

We maken deel uit van een grotere groep.