Ontdek onze duurzame en technologisch geavanceerde stoffen die zowel de drager als de planeet helpen te beschermen

Aangezien we voortdurend innoveren binnen de werkkledingindustrie, introduceren we graag onze nieuwste high-performance stoffen, met als eerste de monviso en makalu. Al bijna een eeuw is alsico toegewijd aan de innovatie van werkkleding die niet alleen beschermt, maar ook de prestaties van de drager verbetert. Onze missie is en blijft het creëren van kleding die bewegingsvrijheid en draagcomfort biedt, dankzij de meest innovatieve technologieën. Dat is dan ook onze drijfveer geweest bij de ontwikkeling van monviso en makalu, stoffen die onze toewijding aan prestaties, duurzaamheid en bescherming van de drager belichamen.

U kent en apprecieert onze producten onder de naam ALSIFLEX®, die bekend staan voor hun kwaliteit en innovatie. ALSIFLEX® is de geavanceerde technologie die ook onze nieuwe high-performance stoffen, monviso en makalu, ondersteunt. Door elke stof een eigen logo te geven, kunnen we ze van elkaar onderscheiden en hun unieke voordelen beter onder de aandacht brengen, in overeenstemming met ons streven naar innovatie en zorg voor het milieu.

Geïnspireerd door bergen die kracht en duurzaamheid symboliseren, zorgen deze stoffen voor een revolutie op het gebied van comfort, kwaliteit en duurzaamheid in werkkleding. Ze bieden ongeëvenaarde stretch en vormherstel, waardoor ze ideaal zijn voor een brede waaier aan omgevingen.

Monviso en makalu worden al gebruikt in een aantal van onze bestaande producten en brengen de ALSIFLEX®-belofte van duurzaamheid, comfort en duurzaamheid helemaal tot leven.