omgevingen

Dankzij onze uitgebreide ervaring in het design en de productie van hoogwaardige werkkleding voor diverse commerciële functies, kunnen we een end-to-end oplossing voor de werkkledij van uw bedrijf bieden.

We houden ervan om complexe en uitdagende zaken aan te pakken en gebruiken onze bijna 100 jaar ervaring om de meest ambitieuze projecten op te lossen.

werkkleding voor uw ganse organisatie

Alsico is de expert in het leveren van grote volumes gespecialiseerde werkkleding en biedt oplossingen aan bedrijven die zich wensen te onderscheiden.

omgevingen

wearer protection

Bescherming zit verweven in het DNA van alsico. Het is de basis van alles wat we doen en het is de drijfveer van elke beslissing die we nemen. Ons assortiment beschermende kleding biedt de oplossing voor alle high safety sectoren.

omgevingen

healthcare

Wij zijn één van de grootste leveranciers van uniformen voor de gezondheidszorg ter wereld. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie stelt ons in staat om aan de diverse behoeften van medische professionals over de hele wereld te voldoen.

omgevingen

workwear

Bij alsico blinken we uit dankzij ons gamma werkkleding voor een breed scala werk omgevingen, variërend van politiekorpsen tot wereldwijde reisorganisaties en van de transport- tot de bouwsector.

omgevingen

contamination control

Als experten bieden we in heel Europa en de VS oplossingen voor cleanrooms en leveren we high performance kledij voor sectoren waar veiligheid primeert.

omgevingen

electrification

Onze passie voor het creëren van innovatieve stoffen heeft ons gepositioneerd als een belangrijke leverancier in deze opwindende nieuwe sector, van batterijbedrijven tot ruimtevaart en alle antistatische omgevingen.

omgevingen

emergency response

Het is altijd een eer werkkleding te mogen leveren aan onze hulpdiensten. Wij vertrouwen erop dat zij ons zullen bijstaan in nood, en we doen onze uiterste best om hetzelfde voor hen te doen, door de beste prestaties te leveren wanneer het er toe doet.

Voor alle sectoren

Specialisten in werkkleding voor uw hele organisatie

Als u ons volledige productassortiment voor alle omgevingen wilt zien, neem dan contact op met ons accountteam op

+32 55 23 71 71

Werkkleding met hoge prestaties voor de meest veeleisende omgevingen

Alsico levert werkkleding die uitstekende prestaties levert onder de zwaarste omstandigheden. Door gebruik te maken van onze eigen stoftechnologie en innovatieve stoffen zorgen we ervoor dat u altijd beschermd bent, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt.

Als je met een lid van ons wereldwijde verkoopteam wilt praten over je project, neem dan contact met ons op.