healthcare

End-to-end oplossingen voor werkkleding in de gezondheidszorg

Al meer dan 50 jaar ontwerpen en produceren we kleding voor de gezondheidszorg

Healthcare

alsico is uw voorkeursleverancier in de healthcare

Hygiëne en uiterlijk zijn topprioriteiten als het gaat om gezondheidszorg en alsico's uitgebreide assortiment uniformen zorgt ervoor dat u het ideale imago presenteert aan degenen voor wie u zorgt.

Onze zorgkleding omvat tunieken, medische scrubs, labjassen en doktersjassen, broeken, verpleegstersuniformen en casuals zoals t-shirts en sweatshirts. Onze zorguniformen zijn betaalbaar, slijtvast en comfortabel om tijdens je dienst te dragen.

healthcare environments

zorgverstrekkers

Mobiliteit, ultieme hygiëne en comfort zijn essentieel. Onze clean air tunieken en broeken zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende omstandigheden van een shift, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.

medische wetenschap

Voor alle ondersteunende faciliteiten en onderzoekslaboratoria voldoet onze kleding aan de hoogste normen, waardoor uniformiteit en uitmuntendheid in alle aspecten wordt gegarandeerd.

contamination control

Onze kleding is ontworpen om te presteren in de meest veeleisende omgevingen waar optimale veiligheid essentieel is.

voeding

Het bereiden van voedsel in een zorgomgeving vereist kleding van topkwaliteit, uitzonderlijke duurzaamheid en comfort om langdurige diensten in de keuken te kunnen doorstaan.

ondersteunende diensten

Onze werkkleding-oplossingen voor de ondersteunende diensten van de zorg, garanderen dat het ganse team gekleed is in de allerbeste kleding van hoge kwaliteit.

onthaal & administratie

Ons assortiment belichaamt een perfecte mix van stijl en duurzaamheid en voldoet aan de behoeften van de werkomgeving. Ervaar de transformatie die onze oplossingen voor kantoorkleding teweeg kunnen brengen in uw functie.

enkele van onze gespecialiseerde producten

Klik hier voor een greep uit ons assortiment van prestatiegerichte kledingstukken voor alle werkomgevingen. Voor meer informatie en ons volledige assortiment, neem contact op met ons salesteam.

Healthcare

ontworpen om te presteren

Met een toewijding aan comfort, duurzaamheid en functionaliteit, zorgt alsico’s kleding dat de zorgverleners hun taken met vertrouwen kunnen uitvoeren.

uniformen voor verpleegkundigen

Onze bestverkopende tuniek met een contrasterende kleur aan de hals en de heupzak. Kleurverschil kan zorgen voor onderscheid tussen functies.

healthcare

we beschermen jou gedurende de hele shift

Ons prachtig assortiment medische omlooppakken, verpleegtunieken en zorgbroeken is ontworpen en vervaardigd om te beschermen, comfort te bieden en je er stijlvol uit te laten zien gedurende je hele dienst. Comfortabele en slijtvaste kleding is essentieel in veel functies in de medische wereld. Omdat alsico kleding geschikt is voor industriële wasprocessen, is het handhaven van hoge hygiënestandaarden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Verkrijgbaar in veertien kleuren, waaronder marineblauw, koningsblauw, leigrijs, jade, pruim en zwart, en in een groot aantal maten. Je kunt de kledingstukken vinden die perfect bij je passen en onze zorguniformen hebben verschillende speciale kenmerken, zoals zijsplitten voor meer bewegingsvrijheid en handige zakken om essentiële spullen in op te bergen.

Alsiflex kleding is supercomfortabel. Licht, ademend en gemaakt van echte stretchstof. Bovendien is het van nature ecologisch, waardoor het ook de juiste keuze is voor de planeet.

Werken met Alsico is kiezen voor een breed en gevarieerd aanbod van kwalitatieve werkkleding met een goede levensduur & industrieel wasbaar. Alsico onderscheidt zich van de concurrentie door zijn snelle reactietijd, korte doorlooptijden en innovatiekracht.

OCMW Brussel

Healthcare

vertrouwd door medische gezondheidsdiensten

In concurrentie met uniformleveranciers over de hele wereld, heeft de divisie alsico UK, na een twee jaar durend consultatief aanbestedingsproces, met succes het grootste deel van het National Healthcare Uniform Framework binnengehaald. Gedurende het vijfjarige contract zal ons team, in samenwerking met NHS Supply Chain, toezicht houden op de uniformlevering voor meer dan 600.000 medewerkers verspreid over heel Engeland. Dit omvat ook de standaardisatie van het nationale zorguniform voor alle NHS-medewerkers in medische functies in Engeland. Dit initiatief is gericht op het bevorderen van gelijkheid, diversiteit en inclusie, terwijl het ook waar voor je geld en duurzaamheid nastreeft.