electrification

We zijn een wereldmarktleider in de productie van beschermkleding voor de elektrificatie- industrie.

Innovatieve oplossingen voor de elektrificatie-industrie

we zijn een wereldmarktleider in de productie van beschermkleding voor de elektrificatie- industrie

Als wereldwijde fabrikant van kleding die zowel mens als product beschermt, geloven we dat we een unieke positie hebben om de producenten van EV batterijen en voertuigen van dienst te zijn.  Onze eigen productiefaciliteiten en diepgaande kennis van cleanroom- en PBM-kleding maken ons een ideale partner voor fabrikanten van EV-batterijen en voertuigen. We hebben een passie voor het beschermen van zowel de mensen die in deze industrie werken als de producten die ze maken. We gebruiken de kracht van innovatie om ervoor te zorgen dat mensen het vertrouwen hebben om te presteren. Ons doel is om het hoogste niveau van veiligheid, comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden aan onze klanten.

productie en distributie van elektriciteit

Blijf veilig en stijlvol in onze kleding ontworpen voor de elektriciteitssector.

batterij- en EV productie

Maak je klaar voor innovatie in onze geavanceerde kleding voor batterij- en EV fabrikanten.

onderhoud van batterijen en EV's

Blijf comfortabel en gefocust in onze gespecialiseerde kleding voor EV-onderhoud.  

recycling van batterijen

Sluit je aan bij de duurzaamheidsbeweging met onze milieuvriendelijke PBM-kleding voor batterijrecyclers.

wij begrijpen de belangrijkheid van de veiligheid van onze dragers

Het welzijn van elk teamlid bevorderen door het leveren van beschermende kleding voor de elektrificatie-industrie.

waarom alsico: uw vertrouwde partner voor beschermkleding

Alsico zet zich in om de groeiende elektrificatie-industrie te ondersteunen door de werkomstandigheden te verbeteren. Als bedrijf willen we bijdragen aan een economie die de grenzen van de planeet respecteert en sociale basisrechten garandeert. Onze prestaties beschermen niet alleen onze klanten, maar ook onze werknemers en onze planeet. Daarom hebben we twee ambitieuze doelen gesteld voor 2040: Net Zero+ en Living Wage+.

Alsico is meer dan alleen een fabrikant; we zijn uw toegewijde partner om de veiligheid, het comfort en de kwaliteit van uw werknemers en producten te garanderen. Dit is waarom u voor alsico zou kiezen:

gegarandeerd veilige en comfortabele oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van beschermende kleding voor de elektrificatie-industrie die zowel veiligheid als comfort biedt tijdens het hele productieproces. Als u alsico kiest, kiest u voor gemoedsrust voor uw werknemers.

industrieel wasbaar en getest

Onze kleding wordt streng getest om er zeker van te zijn dat ze aan de hoogste industrienormen voldoet. Ze is ontworpen om industrieel wassen te weerstaan, waardoor ze lang meegaat en betrouwbaar is in veeleisende omgevingen.

confectie know-how

Alsico's expertise zorgt voor de veiligheid van zowel uw producten als uw personeel. Onze know-how garandeert beschermende kleding van topkwaliteit.

alsico, een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

We zijn trots op onze expertise in beschermende kleding en onze kernwaarden, die prioriteit geven aan de veiligheid en het welzijn van uw personeel. Als u alsico kiest, kiest u voor een partner die niet alleen superieure beschermende kleding levert, maar ook uw streven naar perfectie deelt.

Wij nodigen u uit om ons brede assortiment beschermkleding voor de elektrificatie-industrie te verkennen en het alsico verschil zelf te ervaren. Werk samen met ons aan een veilige, comfortabele en duurzame toekomst.