contamination control

Wij bieden een uitgebreide en kwalitatieve kledingcollectie voor cleanrooms, clean areas, ESD omgevingen en operatiekamers.

Contamination control

cleanroom

In een cleanroom omgeving zijn mensen de grootste bron van contaminatie. De voortdurende vernieuwing van de opperhuid produceert dode huidcellen die drager kunnen zijn van bacteriën. Onze kledij zorgt ervoor dat deze cellen en andere partikels binnenin het kledingstuk vastgehouden worden en voorkomt zo contaminatie van de cleanroom.

Onze collectie biedt comfortabele, onderhoudsvriendelijke high tech kleding voor alle cleanroomklassen en industrieën zoals micro-elektronica, elektronica, farmaceutica, automotive, optica en voeding. Alle kleding voldoet aan de industrienormen, waaronder IEST-RP-CCOO3.5 en helpt om uw cleanroom schoon en uw producten veilig te houden. Ontdek ons uitgebreide assortiment overalls, stofjassen, kappen, gezichtsmaskers, laarzen, vesten, broeken, sokken, hoezen, PBM-kleding en nog veel meer.

protection at heart

de industrieën die we beschermen

life sciences

Onze cleanroomkleding voor aseptische en niet-aseptische omgevingen voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en waarborgt de betrouwbaarheid en veiligheid in de productie.

microelectronics

Onze kleding beschermt gevoelige elektronische apparaten en zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid door het gebruik van hoogwaardige geleidende stoffen volgens IEC 61340.

healthcare

Om zowel patiënten als chirurgen in operatiekamers te beschermen, hebben we kleding ontwikkeld die het risico op besmetting tijdens chirurgische ingrepen minimaliseert.

food processing

In de voedingssector is onze kleding essentieel voor het handhaven van voedselveiligheid en hygiëne. Ze voorkomt besmetting tijdens productie- en verpakkingsprocessen.

aerospace

Onze kleding biedt bescherming tegen deeltjes en elektrostatische ontlading (ESD). Ze garandeert de betrouwbaarheid en veiligheid van ruimtevaarttechnologie.

automotive

We begrijpen hoe belangrijk het is om deeltjes en verontreinigingen tot een minimum te beperken voor een onberispelijke poederlak van het voertuig.

cell production

We dragen bij aan het verbeteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid van celproductielijnen, zoals Li-on-batterijen en zonnepanelen.

optics

Kleding is van vitaal belang voor precisiefabricage. Onze kennis zorgt voor de reductie van deeltjes, cruciaal voor de kwaliteit van optische componenten.

cyclop®

we all have the right to breathe

In cleanrooms over de hele wereld worden innovaties ontwikkeld die ons dagelijks leven verbeteren. Sinds Annex 1 vereist dat het gezicht/de huid van de cleanroom operatoren te allen tijde bedekt is, zijn de werkomstandigheden in de cleanroom nog uitdagender geworden.

Wij vinden dat de zij een innovatie verdienen die het leven op de werkvloer verbetert!

cleanroomkleding

Onze kledij wordt op maat gemaakt met oog voor precisie en duurzaamheid en biedt ongeëvenaarde functionaliteit en stijl, waarmee ze een nieuwe standaard zetten voor cleanroomkleding.

een greep uit ons gespecialiseerde gamma

We hebben een assortiment van honderden prestatiegerichte kledingstukken voor alle werkomgevingen. Als je ons volledige assortiment wilt zien, neem dan contact op met een van onze contamination control specialisten.

in-house cleanroom lab

ISO 9-lab voor testen met ingebouwde Bodybox
(ISO 5-6 cleanroom, ISO 7-8 kleedkamer)

Vindt u ook niet dat mensen innovaties verdienen die het leven op de werkvloer verbeteren?

Labis Ilse
alsico Europe

Alsico contamination control

een toegewijd team

Over de hele wereld hebben we gespecialiseerde teams voor cleanroom en contamination control. Het is een van de grootste sectoren waaraan we leveren. Toegewijd aan het innoveren van nieuwe, hoogwaardige kleding voor de meest veeleisende omgevingen.

Ons bekwame en enthousiaste team werkt voortdurend om te voldoen aan de veranderende eisen en specificaties van onze klanten. Een betrouwbaar partnerschap met zowel leveranciers als klanten stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat alle geleverde producten voldoen aan de meest kritische normen. Onze wereldwijde aanwezigheid biedt inzicht in de beste praktijken in verschillende regio's.

Ons goed opgeleide en enthousiaste team zet zich dagelijks in om te voldoen aan de veranderende eisen en specificaties van onze klanten.